empire chat

Då vi på Hypersports vill erbjuda så bra service som möjligt har vi nu infört en live chat på vår sida och testar det under en period, för att erbjuda ett väldigt. vanligtvis på mejl inom 24 timmar – vill du ha ännu snabbare svar ber vi dig att använda vår Live Chat eller ta kontakt med oss via telefon. . Empire Fortune. Please enable cookies before starting a chat. Vill du verkligen stänga chatten? avbryt Våra handläggare är för närvarande inte tillgängliga. Skicka. Skriv in ditt .

Empire chat Video

Empire Group Chat Pt. 1 Vi kan endast svara på frågor från en person i taget detta på grund av begränsningar i Live Chatten vi använder , så har du frågor gällande ett "större" ärende, vänligen maila in din fråga till oss i stället, eftersom andra personer annars hamnar i en kö. Om du inte vill scrolla ner för att söka så kan du enkelt börja skriva in bokstäver i sökfältet för ett snabbare resultat. Vi försöker hålla Live chatten tillgänglig mellan I det övre vänstra hörnet när du är inne i ett meddelande hittar du återigen en ikon. Nederst finns två knappar som ger dig möjlighet att minimera och expandera fönstret. Tills vidare är funktionen endast tillgänglig på webbläsaren. Du ser en rullgardin vilken gör det möjligt för dig att välja mellan olika grupper av spelare som du är kopplad med. På webb-versionen i spelet kommer du lätt åt forumet via 'Global' menyn. Det finns tre flikar överst till vänster, vilka motsvarar 3 olika chattar:. För att skicka ett meddelande till en spelare använder du fliken Skriv meddelande i meddelandecentrumet. Har du tänkt tanken att du vill kontakta en specifik spelare i ett gruppmeddelande direkt, helt lugn, det kan du. empire chat Det är ikonen som har en bild på ett kuvert. För att skicka ett meddelande till en spelare doggystile du fliken Skriv meddelande i meddelandecentrumet. Inne i meddelandecentrumet kan du anal poppen fliken Skriv meddelande. I browser versionen hittar du meddelandecetrumet bland spelmenyknapparna i vänstra nedre hörnet. Klicka på 'Öppet forum' det är den sista bland de globala knapparna. empire chat

Empire chat Video

How to fix Age of Empire Definitive Edition Chat Freeze Bug Man kommer åt den genom huvudmenyn och 'Global'. Däremot finns möjligheten att skapa trådar som är gemensamma med andra imperier. Verktyg Vad som länkar hit Relaterade ändringar Specialsidor Utskriftsvänlig version Permanent länk Sidinformation Bläddra genom egenskaper. I det övre vänstra hörnet när du är inne i ett meddelande hittar du återigen en ikon. I ett spel med många spelare är kommunikation nyckeln till spelet. Det är den perfekta mötesplatsen för grundare och ledare inom imperiet! Tills vidare är funktionen endast tillgänglig på webbläsaren. Möjligheten att knyta undersökningar till en tråd finns ifall det behöver röstas om något före ett beslut. I ett spel med många spelare är kommunikation nyckeln till spelet. Håll gärna allt detta i åtanke så att vi kan fortsätta erbjuda er så god service vi kan! I övre vänstra hörnet hittar du en ikon som ger dig möjligheten att visa alla meddelanden som lästa, eller att lämna alla konversationer. Men väljer du att fortsätta spamma din fråga kan du komma att blockeras från chatten.